Știri

Marvel Rivals va avea cross-play, dar progresia cross-play este incertă

Marvel Rivals va avea joc cross-play, permițând jucătorilor de pe diferite platforme să se confrunte între ei, o caracteristică mult solicitată de fani. Cu toate acestea, dezvoltatorii de la NetEase Games nu au confirmat încă dacă jocul va include și progresia cross-play.

Thad Sasser, directorul jocului, a declarat într-un interviu recent că echipa este conștientă de cererea pentru progresia cross-play, dar că implementarea sa este “extrem de complicată”. El a explicat că analizează opțiunile, dar nu a putut face nicio promisiune concretă în acest moment.

Deși progresia cross-play nu este sigură, fanii se pot bucura totuși de joc cross-play la lansare. Această caracteristică va permite jucătorilor de pe PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC să se dueleze între ei, oferind o bază de jucători mai mare și mai multe oportunități de meciuri competitive.

Marvel Rivals este un joc de lupte cu supereroi care pune accentul pe acțiune rapidă și combo-uri complexe. Jocul are o selecție diversă de personaje din universul Marvel, fiecare cu propriul stil de joc unic.

Jocul este în curs de dezvoltare pentru PS5, Xbox Series X/S și PC. O versiune beta închisă este programată pentru lansare în iulie, oferind jucătorilor o șansă de a experimenta jocul înainte de lansarea sa completă. Data lansării complete nu a fost încă anunțată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *