Trailere

Marvel Rivals dezvăluie Yggsgard, o fuziune a lui Asgard și Yggdrasill

Marvel Games și NetEase Games au dezvăluit recent Marvel Rivals, un nou shooter competitiv 6v6, care promite să aducă eroi și răufăcători celebri într-o aventură plină de acțiune și intrigi interdimensionale. Una dintre hărțile anunțate, Yggsgard, a fost prezentată într-un teaser care dezvăluie o fuziune între lumi: Asgard și Yggdrasill.

Teaserul oferă o privire intrigantă asupra noii hărți, cu elemente distincte care amintesc de cele două locații iconice. În mijlocul acestui mediu uimitor, eroii și răufăcătorii se vor lupta pentru supremație, iar fundalul sugerează chiar o posibilă alianță între Loki și Surtr, oferind o doză suplimentară de mister și conflict.

Yggsgard este prezentat ca rezultatul unui “Entanglement Timestream”, o fuziune a două lumi distincte, iar în acest regat reconstruit, Loki își asumă un rol important în conducere. Pe parcursul teaserului, putem vedea detalii impresionante ale mediului, inclusiv holuri curbe, spații deschise și o statuie a lui Loki. În plus, Yggdrasill, Arborele Lumii, se ridică în fundal, adăugând un element de magie și mister.

Marvel Rivals nu are încă o dată oficială de lansare, dar jucătorii de pe computer vor avea ocazia să își testeze abilitățile într-o alfa închisă programată pentru luna mai. Până acum, mai mult de o duzină de personaje au fost confirmate pentru joc, inclusiv Spider-Man, Magneto, Magik și Black Panther. Așteptăm cu nerăbdare mai multe detalii despre versiunea alfa și despre lansarea completă a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *