Știri

Marvel Rivals dezvăluie trailerul lui Loki înaintea etapei Alpha închisă

NetEase Games, editorul din spatele viitorului shooter cu eroi Marvel Rivals, a lansat un videoclip care prezintă abilitățile zeului răutății, Loki, într-o arenă. În stilul caracteristic, Loki își folosește mișcările pentru a confuza și surprinde adversarii.

În trailerul nou, Loki demonstrează abilități eficiente la distanță, dar și capacitatea de a se retrage în siguranță dacă este împins în colț. Folosindu-și puterea de teleportare, el poate traversa rapid terenul, o abilitate similară cu cea a lui Reaper din Overwatch 2. Însă cea mai remarcabilă abilitate a sa este capacitatea de a se transforma în alt personaj, dobândind astfel toate abilitățile acestuia.

Deși data oficială de lansare a jocului Marvel Rivals nu este încă confirmată, acesta va fi disponibil gratuit pe PC. Jucătorii interesați pot însă să se înscrie pentru testul alfa, programat pentru luna următoare, mai. Este important de menționat că testul alfa va fi disponibil exclusiv pentru jucătorii de pe PC, oferindu-le ocazia să experimenteze personaje precum Black Panther, Spider-Man, Magneto și Scarlet Witch.

Încă nu este clar dacă jocul va fi disponibil și pe console în momentul lansării oficiale. Cu toate acestea, jucătorii de pe PC pot adăuga jocul pe lista lor de dorințe atât pe Steam, cât și pe Epic Game Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *