Știri

Marvel Rivals dezvăluie harta Tokyo 2099 și noi eroi

Marvel Rivals impresionează din nou comunitatea de jucători, dezvăluind un trailer proaspăt care aduce în prim-plan harta Tokyo 2099 și noi adăugiri de eroi în universul Marvel din 2099.

În avanpremiera testului alfa închis din weekendul viitor, Marvel Rivals a dezvăluit o nouă hartă captivantă: Tokyo 2099: Shin-Shibuya. Această hartă „tradițională și futuristă” este inspirată din universul Marvel 2099 și aduce un mix interesant de elemente culturale japoneze și tehnologie futuristă.

Harta este plină de detalii și referințe la universul Marvel, inclusiv un joc arcade numit War Tales, care prezintă personaje precum Dr. Doom și Captain America. Deși aceste personaje nu au fost încă confirmate pentru lista jocului, este de așteptat să fie incluse în actualizările viitoare.

În plus, harta prezintă o interpretare futuristă a Japoniei, cu copaci înfloriți de cireș, reclame holografice și clădiri corporative gigantice, oferind o atmosferă autentică și captivantă.

Pe lângă harta nouă, trailerul dezvăluie și prezența lui Peni Parker, un erou popular din filmul de animație Spider-Man: Into the Spider-Verse. Peni Parker pilotează un robot-păianjen și se alătură echipei Web-Warriors, deschizând ușa pentru alte personaje din Spider-Verse, precum Miles Morales, Spider-Punk și Spider-Gwen, să se alăture luptei împotriva răului în Marvel Rivals.

Cu aceste noi adăugiri și harta captivantă Tokyo 2099, Marvel Rivals promite o experiență de joc captivantă și plină de acțiune în universul Marvel din 2099.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *