Știri

Marvel Rivals dezvăluie caractere pentru perioada alfa închisă, hărțile, moduririle și multe altele

Marvel Rivals, un shooter multiplayer 6v6 cu eroi, pregătește terenul pentru un test alfa închis, dezvăluind o listă captivantă de personaje Marvel, hărți diverse și moduri inovatoare de joc.

În cadrul acestui test, jucătorii vor avea șansa să se confrunte cu chipuri emblematice ale universului Marvel, inclusiv Iron Man, Hulk și Spider-Man. Aceste personaje își vor aduce abilitățile distinctive într-un mediu competitiv, oferind o varietate de strategii și stiluri de joc.

O atenție deosebită este acordată și hărților din Marvel Rivals. În timp ce jucătorii vor explora trei hărți diferite, inclusiv locuri precum Yggsgard, unde vor lupta în medii distructibile alături de personaje precum Loki, se pregătește o experiență captivantă și dinamică.

Modurile de joc aduc și ele o notă distinctivă în Marvel Rivals. În timp ce numele modurilor a fost confirmat, detalii specifice despre fiecare mod rămân un mister. Cu toate acestea, se anticipează că aceste moduri vor oferi o varietate de experiențe de joc, aducând unicitate și diversitate în gameplay.

Cu 30.000 de participanți selectați, Marvel Rivals promite să ofere o confruntare epică în universul Marvel. Jucătorii norocoși care vor face parte din testul alfa închis vor fi aleși pe baza specificațiilor sistemelor lor, iar această oportunitate le va permite să experimenteze în premieră universul captivant al Marvel Rivals.

Pe măsură ce data de 10 mai se apropie, așteptările cresc, iar comunitatea de jucători așteaptă cu nerăbdare să vadă primele impresii și să descopere tot ce are de oferit Marvel Rivals în cadrul testului alfa închis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *