Știri

Marvel Rivals dezvăluie abilitățile Helei și modul său de joc

Marvel Rivals, un shooter 6v6 ce aduce în prim-plan personaje clasice Marvel, inclusiv Iron Man, Scarlet Witch și Black Panther, prezintă acum abilitățile și modul de joc al Helei. Prin intermediul unui nou trailer, jucătorii primesc o previzualizare a capacităților distinctive ale Zeiței Morții în acest joc de acțiune.

În trailer, Hela își utilizează puterea de a arunca pumnalele ca foc principal, iar focul alternativ îi permite să lanseze o serie de pumnale simultan, atingând inamicii de la distanță. Cu un teleport distinctiv, transformându-se într-un corb al lui Odin, Hela poate provoca daune din înălțimi. De asemenea, poate arunca un orb care inflige daune într-o zonă și poate lansa un atac final devastator, împușcând patru globuri mai mari la pământ.

Costumată în iconica sa rochie verde și coroană, Hela aduce în joc o prezență intimidantă, fidelă versiunilor anterioare ale personajului, inclusiv cea interpretată de Cate Blanchett în MCU. Marvel Rivals oferă astfel o abordare inteligentă a puterilor ei caracteristice din benzile desenate Marvel.

Modul său de joc duelistic, împreună cu mobilitatea și capacitățile sale strategice, arată că Hela are potențialul de a deveni un personaj preferat printre jucători. În curând, jucătorii vor putea experimenta aceste abilități în cadrul alfei închise a Marvel Rivals, unde Hela va fi disponibilă pentru joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *