Știri

Marvel Rivals anunțat pentru PS5 și Xbox Series X/S, beta închisă programată pentru iulie

NetEase Games a anunțat lansarea Marvel Rivals, un nou joc multiplayer cu eroi, pentru PS5 și Xbox Series X/S, alături de PC. Jocul promite să se diferențieze de celelalte titluri narative pentru un singur jucător bazate pe universul Marvel, oferind o experiență multiplayer captivantă.

Într-o prezentare recentă, NetEase Games a confirmat că Marvel Rivals va fi disponibil pe mai multe platforme la lansare, nu doar pe PC, cum fusese anunțat inițial. Compania a dezvăluit, de asemenea, că un test beta închis va avea loc în iulie, oferind jucătorilor o primă șansă de a experimenta jocul.

Pe lângă anunțul platformelor, NetEase Games a introdus și două noi personaje jucabile: Venom și Adam Warlock, antieroi populari printre fani. În plus, jucătorii de pe PS5 vor beneficia de un costum exclusiv Scarlet Spider pentru Spider-Man, adăugând o notă unică experienței lor de joc.

Deocamdată, Marvel Rivals nu are o dată de lansare oficială, dar fanii sunt încurajați să rămână atenți pentru mai multe detalii în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *