Știri

Marvel Rivals anunță un turneu de 22.000 USD în timpul alfa închis, transmis pe Twitch

O primă provocare pentru glorie se apropie rapid pentru fanii Marvel, odată cu apropierea începerii alfei închise pentru jocul Marvel Rivals. Dezvoltatorii îi provoacă deja pe jucători să se alăture competiției pentru a deveni campioni într-un turneu spectaculos.

În cadrul alfei închise pentru jocul Marvel Rivals, care debutează pe 10 mai, participanții vor avea ocazia să se înscrie în turneul Dawn of Legends, un eveniment de șase împotriva șase, ce va fi difuzat în întregime pe Twitch și va oferi un fond de premii de 22.500 USD. Toți membrii echipelor care se clasează în primele 32 vor primi și un titlu exclusiv Dawn of Legends.

Jucătorii pot începe să se înscrie în turneu începând cu deschiderea alfei închise și până pe 13 mai. Calificările deschise vor avea loc între 14 și 16 mai, iar faza eliminatorie va urma între 17 și 19 mai. Deși regulile și modurile de joc incluse în competiție nu au fost încă dezvăluite, se așteaptă ca turneul să fie un moment de neratat pentru comunitatea jocului Marvel Rivals.

Transmisia live pe Twitch va fi găzduită pe canalul oficial Marvel Rivals, oferind o modalitate excelentă pentru fani să urmărească întrecerea și să se bucure de acțiunea competitivă în timp real.

Deși organizarea unui eveniment competitiv în cadrul alfei închise poate părea neobișnuită, acest lucru ar putea fi un mod eficient de a atrage atenția asupra jocului și de a demonstra angajamentul dezvoltatorilor față de aspectul competitiv al Marvel Rivals. Totuși, este important ca dezvoltatorii să găsească un echilibru între aspectele competitive și distracția generală a jocului, pentru a evita greșelile făcute de alte jocuri similare în trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *