Trailere

Marvel dezvăluie Marvel Rivals, un shooter cu eroi în stilul Overwatch

Marvel și NetEase Games au dezvăluit oficial Marvel Rivals, un shooter cu eroi gratuit, 6v6, în stilul Overwatch, dar la persoana a treia. Jocul prezintă supereroi din diferite benzi desenate Marvel, inclusiv personaje precum Iron Man, Spider-Man, Hulk, Storm, Magneto și alții. În total, sunt 18 personaje jucabile la lansare, iar mai multe sunt planificate pentru a fi adăugate în actualizările sezoniere viitoare.

Potrivit unei postări pe site-ul Marvel, Marvel Rivals va avea și un element de poveste, care îl prezintă pe Doctor Doom, răufăcătorul Fantastic Four, confruntându-se cu versiunea sa din anul 2099. Această confruntare provoacă o coliziune multiversală, aducând diferite variante ale personajelor în luptă.

Una dintre caracteristicile interesante ale jocului este mecanica “Team-Up Skills”, care permite anumitor combinații de personaje să execute tactici și manevre noi. De exemplu, Rocket Raccoon poate călări pe spatele lui Groot în timp ce trage cu arma, iar Hulk poate încărca costumul lui Iron Man cu energie Gamma.

Cu toate că există o reticență din partea fanilor Overwatch 2 de a încerca un alt shooter cu eroi, Marvel Rivals pare să ofere o abordare interesantă a acestui gen. Testul său beta închis este programat să înceapă în mai, iar mulți sunt curioși să vadă cum se va descurca acest joc pe piață.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *