Lansări

Mario vs. Donkey Kong este disponibil acum pe Nintendo Switch

Remake-ul clasicului puzzle-platform din 2004, “Mario vs. Donkey Kong”, este acum disponibil pe Nintendo Switch. În acest joc, Donkey Kong fură Mini Mario-uri, iar Mario trebuie să își utilizeze abilitățile pentru a le recupera. Acțiunea îl poartă pe Mario, acum CEO-ul unei fabrici de jucării, printr-o serie de lumi diverse în căutarea Mini Marios. Trailerul de lansare oferă o privire asupra acestui nou capitol al confruntării dintre cele două personaje iconice.

Deși menține elementele clasice de platformă, jocul aduce și câteva inovații. Jucătorii trebuie să exploreze nivelurile, să găsească cheile și să deschidă ușile pentru a salva Mini Mario-urile. În plus, vor trebui să evite diverse pericole pentru a-și atinge scopul și să își înfrunte în final adversarul, Donkey Kong.

Remake-ul aduce cu sine două lumi noi, posibilitatea de cooperare locală, modul Time Attack și un mod Casual pentru o experiență mai puțin exigentă. De asemenea, aduce îmbunătățiri vizuale, actualizând cinematica cu imagini noi și captivante. Pentru cei interesați, este disponibil și un demo gratuit în Nintendo eShop.

Dacă sunteți fan al seriei sau pur și simplu doriți să experimentați o aventură captivantă, “Mario vs. Donkey Kong” este o adiție excelentă la colecția de jocuri Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *