Trailere

Manor Lords va veni pe PC în aprilie 2024 și mai târziu pe consolele Xbox

Al treilea cel mai apreciat joc de pe Steam a fost prezentat în Xbox Partner Preview cu câteva anunțuri importante.

Hooded Horse a încheiat un parteneriat cu Xbox pentru a dezvălui mai multe știri interesante despre Manor Lords, jocul de clădire istoric foarte așteptat al dezvoltatorului Slavic Magic, care are loc în Europa secolului al XIV-lea. Anunțat în timpul Xbox Partner Preview, suntem încântați să dezvăluim în sfârșit că Manor Lords va lansa acces anticipat pe PC prin Steam și GOG și va fi disponibil în prima zi pe PC Game Pass pe 26 aprilie 2024.

Jucătorii vor păși într-o lume vibrantă și detaliată, inspirată de viața medievală din secolul al XIV-lea, în timp ce își construiesc o casă nouă pentru oamenii lor. Exploatați resursele locale, extindeți așezarea și stabiliți rute comerciale solide pentru a satisface cerințele tot mai mari ale oamenilor. Supraviețuirea primei ierni va fi o provocare, dar odată ce jucătorii își vor stăpâni împrejurimile, vor trebui să se ferească de noile amenințări, cum ar fi bandiții și lorzii rivali care caută să-și revendice un teritoriu.

Caracteristicile jocului includ detalii istorice autentice, lanțuri de resurse și producție, comerț cu alte regiuni, lupte tactice în timp real și influența anotimpurilor, bolilor și faunei sălbatice asupra jocului.

Manor Lords va fi disponibil în engleză, germană, franceză, spaniolă, suedeză, daneză, olandeză, italiană, cehă, poloneză, maghiară, turcă, ucraineană, rusă, portugheză braziliană, chineză simplificată, chineză tradițională, coreeană și japoneză.

De asemenea, se anunță că jocul va veni pe console și Xbox Game Pass după lansarea pentru PC, cu mai multe detalii care vor fi anunțate ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *