Știri

Manor Lords: peste un milion de exemplare vândute în ziua 1, cu un vârf de 170.000 de jucători simultan

Medieval RTS Manor Lords a fost unul dintre cele mai așteptate titluri de pe Steam din ultimele luni. După lansarea jocului, editorul a confirmat acum că înregistrează mult succes, trecând pragul celor șapte cifre până pe 28 aprilie.

Pe contul său X, editorul Hooded Horse a anunțat că Manor Lords a vândut deja peste un milion de exemplare. Acest lucru este deosebit de impresionant pentru că singurul joc lansat vineri, 26 aprilie, cu doar o zi înainte de acest anunț. Potrivit postării, Manor Lords a atins, de asemenea, un record concurent maxim de peste 170.082, cu 155.101 jucători jucând titlul la momentul scrierii. Postarea susține, de asemenea, că acesta este cel mai înalt vârf de jucător concurent vreodată „pentru un constructor de orașe (sau pentru alte genuri diferite, cum ar fi GSG/4x/colony sim)”.

Manor Lords este acum doar în Early Access și a devenit unul dintre cele mai de succes titluri care a fost lansat recent în această categorie. Se pare că titlul a depășit 3 milioane de liste de dorințe pe Steam cu o săptămână înainte de lansare și 2,5 milioane de liste de dorințe din ianuarie. Acum, a ajuns în primele zece din Steam.

Într-o postare recentă pe Steam care anunță lansarea cu acces anticipat al jocului, directorul executiv al Hooded Horse, Tim Bender, le-a mulțumit jucătorilor pentru sprijinirea jocului de-a lungul anilor. El a confirmat, de asemenea, că editorul „va acorda acele reduceri de 25% des și îți va oferi o mulțime de oportunități de a obține jocul și mai târziu”.

Manor Lords este disponibil momentan doar pe PC. S-a lansat cu o reducere de 25% la Steam și are în prezent un preț de 29,99 USD. Potrivit dezvoltatorului Slavic Magic, jocul este planificat să rămână în acces anticipat timp de un an. O versiune Xbox Series X/S și Xbox One este, de asemenea, în curs de dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *