Știri

Mandalorian Mayhem vine în Rocket League cu Hyperdrive și skin-uri exclusive

Într-o incursiune epică în galaxie, Rocket League sărbătorește universul Mandalorian cu evenimentul “Mandalorian Mayhem”. Pregătește-ți propulsoarele și lansează-te în acțiune pentru a debloca obiecte exclusive și provocări captivante în această extravaganță de două săptămâni.

Explorând Hyperdrive-ul în G-Force Frenzy:

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să te angajezi într-o cursă spațială, acum este momentul să descoperi senzația în modul 3v3 G-Force Frenzy. Aici, vei experimenta viteza uluitoare a jetpack-urilor Mandaloriene, fiind echipat cu un boost nelimitat de cinci ori puterea sa obișnuită. Doar cei mai pricepuți piloti pot supraviețui acestei curse intergalactice!

Câștigă Recompense de Provocare și Personalizează-ți Jucătorul:

Pentru cei dornici de provocări și recompense, “Mandalorian Mayhem” oferă 12 provocări unice. Prin finalizarea acestora, vei putea debloca toppere, bannere de jucător și alte articole inspirate de personajele îndrăgite din The Mandalorian. Arată-ți devotamentul față de Crez cu titlul de jucător “Asta este calea” și personalizează-ți jucătorul cu decaluri și accesorii unice, precum și cu skin-uri pentru mașină.

Descoperă Pachetele Beskar Exclusive:

Pentru cei cu adevărat dedicați, există pachete exclusive care îți vor aduce un strop din spiritul Mandalorian în joc. De la pachetele Mega Mandalorian și Mega Mandalorian + Fennec, care includ o varietate de decaluri, roți și explozii de obiective, până la pachete individuale care îți permit să aduci în joc elemente specifice personajelor precum Bo-Katan și Boba Fett, există ceva pentru fiecare fan al universului Star Wars.

Dă Drumul la Creativitate cu Articole Gratuite:

În plus, nu uita să verifici secțiunea de Articole Gratuite pentru a obține un banner de jucător exclusiv și pentru a completa colecția ta de accesorii și decorațiuni.

Cum și Când să Te Alături “Mandalorian Mayhem”:

Evenimentul “Mandalorian Mayhem” are loc timp de două săptămâni, începând cu data de 7 februarie. Așadar, pregătește-ți nava și fii pregătit să te lansezi în aventură!

Fie că ești fan al The Mandalorian sau că ești pur și simplu în căutare de acțiune palpitantă, “Mandalorian Mayhem” în Rocket League este evenimentul perfect pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *