Știri

Magazinul Epic Games schimbă jocul gratuit din 20 iunie: Freshly Frosted înlocuiește LEGO Builder’s Journey

Actualizare: Jocul gratuit Epic Games Store pentru 20 iunie a fost schimbat din LEGO Builder’s Journey în Freshly Frosted, alături de conținut gratuit pentru Rumble Club.

Motivul schimbării nu este clar.

Informații anterioare:

Magazinul Epic Games Store oferă adesea jocuri gratuite ca parte a promoțiilor sale săptămânale. Anterior, s-a anunțat că jocul gratuit din 20 iunie va fi LEGO Builder’s Journey. Cu toate acestea, a existat o schimbare de ultim moment și acum Freshly Frosted va fi jocul gratuit disponibil între 20 și 27 iunie.

Freshly Frosted este un joc de puzzle din 2022, apreciat de critici, în care jucătorii trebuie să așeze benzi transportoare pentru a glazura și decora gogoși. Deși nu este LEGO Builder’s Journey, Freshly Frosted a primit laude pentru arta sa vibrantă, muzica relaxantă și puzzle-urile provocatoare.

Pe lângă Freshly Frosted, jucătorii pot obține și conținut gratuit pentru jocul de luptă multiplayer Rumble Club între 20 și 27 iunie.

Motivul schimbării jocului gratuit nu a fost anunțat de Epic Games Store. Schimbări similare au avut loc și în trecut, deci este posibil ca probleme neprevăzute să fi dus la această schimbare.

Indiferent de motiv, Freshly Frosted este un joc distractiv și provocator care merită verificat.

Iată o recapitulare a jocurilor gratuite Epic Games Store disponibile în prezent:

13-20 iunie: Idle Champions of the Forgotten Realms: Duke Ravengard’s Champions of Renown Pack și Redout 2
20-27 iunie: Freshly Frosted și bonus Rumble Club
Nu uitați că jocurile gratuite se schimbă săptămânal, așa că verificați Epic Games Store în fiecare joi pentru a vedea ce surprize vă așteaptă!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *