Știri

Magazinul Epic Games prezintă Farming Simulator 22 ca jocul misterios gratuit pe 23 mai

Epic Games Store a dezvăluit Farming Simulator 22 ca următorul joc misterios gratuit, disponibil începând cu 23 mai. Fanii jocurilor gratuite de la Epic Games au conectat rapid indiciile, ghicind corect că acest titlu va fi oferit.

Promoția jocurilor misterioase de la Epic Games Store a fost de lungă durată și a inclus numeroase titluri interesante de-a lungul anilor. Cel mai recent joc oferit a fost Dragon Age: Inquisition, un RPG foarte apreciat. Acum, Farming Simulator 22 se alătură listei de jocuri gratuite, atrăgând atenția comunității.

Într-un tweet recent, Epic Games a lansat un teaser pentru jocul misterios, prezentând o animație glitched care conținea un tractor. Fanii au recunoscut imediat tractorul ca fiind cel din imaginea de copertă a Farming Simulator 22. Aceasta, împreună cu zvonurile anterioare, a confirmat suspiciunile.

Programul jocurilor gratuite de la Epic Games Store pentru mai 2024 este următorul:

Dragon Age: Inquisition (16 mai – 23 mai)
Farming Simulator 22 (23 mai – 30 mai)
??? (30 mai – 6 iunie)
??? (6 iunie – 13 iunie)
Legendele postării aproape că dezvăluie jocul. Emoji-urile folosite reprezintă cel mai probabil anotimpurile, legându-se de tema jocului. Farming Simulator 22 este cunoscut pentru introducerea schimbărilor sezoniere, ceea ce face această alegere perfectă pentru jocul misterios.

Anunțul a primit o recepție mixtă din partea comunității. Deși unii fani se așteptau la un titlu AAA mai popular, cei care iubesc genul simulatoarelor sunt încântați. Farming Simulator 22 este considerat unul dintre cele mai bune jocuri din franciză, iar aceasta este o oportunitate excelentă pentru jucători de a-l încerca gratuit.

Pe măsură ce luna mai avansează, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce alte jocuri AAA interesante vor fi oferite de Epic Games. Rămâneți conectați pentru mai multe surprize și cadouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *