Știri

Magazinul Epic Games pregătește o nouă listă de jocuri gratuite pentru mai 2024 și anunță surprize pentru viitor

Magazinul Epic Games își surprinde utilizatorii cu o nouă actualizare a listei de jocuri gratuite pentru luna mai 2024. Pe lângă aceasta, promite și un eveniment special legat de jocurile misterioase în săptămâna următoare.

Începând cu 9 mai și până pe 16 mai, jucătorii pot revendica gratuit jocurile Circus Electrique și Firestone, acesta din urmă oferind conținut în valoare de 100 USD. Cu toate acestea, atenția se îndreaptă către data de 16 mai, când Epic Games va dezvălui un joc misterios gratuit.

Aceste promoții sunt obișnuite pentru Epic Games Store și sunt adesea legate de vânzări masive. Fanii sunt invitați să descopere ce jocuri sunt disponibile gratuit și să profite de aceste oferte până la data limită.

Circus Electrique este un joc de strategie pe rând, în timp ce Firestone este un joc inactiv, ambii oferind experiențe unice pentru jucători. Totuși, interesul este cu adevărat stârnit de jocul misterios care urmează să fie dezvăluit, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize le rezervă Epic Games.

Odată cu aceste actualizări, comunitatea Epic Games Store se întreabă ce alte evenimente și promoții vor fi pregătite pentru viitor. Cu detalii promițătoare ce urmează să fie dezvăluite, jucătorii sunt nerăbdători să afle ce surprize le rezervă viitorul în lumea jocurilor video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *