Știri

Magazinul Epic Games oferă două jocuri gratuite pe 8 februarie: Doki Doki Literature Club Plus și Lost Castle

Magazinul Epic Games continuă tradiția oferirii de jocuri gratuite utilizatorilor săi, iar pe 8 februarie, aceștia vor putea revendica două titluri captivante: Doki Doki Literature Club Plus și Lost Castle. Aceste jocuri vor fi disponibile pentru a fi adăugate în colecția digitală a utilizatorilor timp de o săptămână.

Primul joc oferit gratuit între 1 februarie și 8 februarie a fost Doors: Paradox, un joc de puzzle „de evadare” care a primit recenzii pozitive în 2023. În continuare, începând cu 8 februarie, utilizatorii Epic Games Store pot revendica gratuit Doki Doki Literature Club Plus, un roman vizual de groază lăudat pentru povestea sa captivantă.

Al doilea titlu oferit în aceeași perioadă este Lost Castle, un hibrid de acțiune-RPG/beat ’em up lansat inițial în 2016. Jucătorii vor putea explora și experimenta această aventură într-un cadru captivant, beneficiind de ofertele săptămânale ale magazinului Epic Games.

Este de menționat că jocurile sunt disponibile pentru a fi revendicate gratuit timp de o săptămână, până pe 15 februarie, când vor fi înlocuite cu alte oferte. Fanii genului horror sunt încurajați să profite de ocazie și să adauge Doki Doki Literature Club Plus la colecția lor, beneficiind de conținutul suplimentar și îmbunătățirile aduse acestei versiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *