Zvonuri

Mafia 4 va fi anunțat în curând

Un leaker influent a sugerat că Take-Two Interactive se pregătește să facă un anunț important legat de viitorul joc din seria Mafia.

Dezvoltatorul Hangar 13, cunoscut pentru lucrarea sa la TopSpin 2K25, pare să aibă și alte proiecte în lucru. În special, în 2022, au confirmat că lucrează la continuarea francizei Mafia, iar vestea despre un posibil anunț se răspândește.

Kurakasis, un leaker respectat pe Twitter, a declarat recent că Take-Two Interactive, compania-mamă a editorului Mafia 2K, a început să se pregătească pentru un anunț legat de seria Mafia. Deși data exactă a anunțului nu este cunoscută, se estimează că ar putea veni în următoarele 3-4 săptămâni, bazându-se pe modelele anterioare de lansare a trailerelor de către Take-Two Interactive.

Există și speculații că Sony pregătește un eveniment legat de PlayStation pentru luna mai, ceea ce ar putea oferi un cadru potrivit pentru a dezvălui mai multe despre Mafia 4.

Până acum, puține detalii sunt cunoscute despre Mafia 4, cu excepția unor zvonuri care sugerează că va fi dezvoltat pe Unreal Engine 5 și că povestea ar putea avea loc în Sicilia, servind ca un prequel al primului joc din serie și explorând povestea lui Don Salieri la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *