Știri

Madden NFL 25 se lansează pe 16 august, starul de copertă a fost dezvăluit

Christian McCaffrey, de la San Francisco 49ers, găzduiește coperta, titlul venind pe Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 și PC.

Nu se știe unde se află prezentarea Electronic Arts Play, dar editorul a avut câteva dezvăluiri puternice săptămâna aceasta, cum ar fi Dragon Age: The Veilguard. În plus, a confirmat, de asemenea, că Madden NFL 25 de la EA Sports va fi lansat în întreaga lume pe 16 august pentru Xbox Series X/S, PS5, PC, Xbox One și PS4. Vedeta de copertă este Christian McCaffrey de la San Francisco 49ers.

Directorul senior de producție, Mike Mahar, a declarat: „Christian McCaffrey este un reel uman important în duminica NFL, iar jucătorii noștri iubesc abilitățile sale dinamice în Madden, înregistrând peste 450 de milioane de aterizări cu el anul trecut și făcându-l cel mai popular alergător din Madden NFL 24. Stilul de joc electrizant, dinamic și fizic al lui Christian reprezintă perfect inovațiile de joc pe care le aducem la Madden NFL 25 și l-au făcut să se potrivească perfect pentru coperta din acest an.”

McCaffrey a adăugat: „A fi pe coperta Madden NFL este o realizare în carieră și o onoare pe care o împărtășesc tuturor colegilor mei de echipă, antrenorilor și credincioșilor mei de la 49er care au contribuit la realizarea acestui lucru. Sunt încântat să revin pe teren anul acesta pentru a le oferi jucătorilor lui Madden mai multe motive să continue să marcheze touchdown-uri cu mine în Madden NFL 25.”

Pe platformele de generație actuală, Madden NFL 25 va prezenta actualizări în franciză și în alte moduri, „nivelul următor” al FieldSENSE, comentarii noi și multe altele. Precomenzile sunt disponibile acum pentru toate edițiile, ediția standard costând 69,99 USD și include un articol Cover Athlete Elite Player și două articole de strategie. Jucătorii PS5 beneficiază, de asemenea, de acces exclusiv la Superstar Drip Gear și la un XP Boost legendar.

Ediția Deluxe costă 99,99 USD și oferă aceleași articole alături de trei zile de acces anticipat la joc și la Ultimate Team Challenges. Primești, de asemenea, 4600 de articole Madden și „mai multe”, care nu au fost încă detaliate. În cele din urmă, există pachetul MVP care include edițiile Deluxe ale Madden NFL 25 și College Football 25. În plus, membrii EA Play pot juca o probă de 10 ore înainte de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *