Trailere

Madden NFL 25: dezvăluirea gameplay-ului prezintă noi caracteristici uimitoare

Madden NFL 25 se pregătește să ducă experiența fotbalului virtual la un alt nivel, aducând o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri care vor entuziasma fanii. Iată o privire detaliată la ceea ce ne așteaptă:

Tehnologie revoluționară BOOM Tech:
Madden NFL 25 introduce BOOM Tech, un sistem dinamic de abordare bazat pe fizică, exclusiv pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X/S.
BOOM Tech va oferi o abordare mai realistă și mai receptivă, oferind jucătorilor momente unice de dribling și tackle.
Scopul este de a oferi un control mai mare și interacțiuni mai captivante, făcând din fiecare joc o experiență cu adevărat captivantă.

Gameplay îmbunătățit:
Noile animații de semnătură reproduc cu fidelitate comportamentele reale ale jucătorilor, oferind un realism sporit.
Modul de franciză Madden NFL a fost reînnoit cu manuale dinamice care includ mai multe jocuri și strategii.
Stadioane actualizate, mini-jocuri noi, adâncimi de traseu personalizate, noi sărbători de grup și îmbunătățiri ale acoperirii completează pachetul.

Bonusuri de precomandă:
Precomandarea ediției standard oferă un articol Cover Athlete Elite Player (Christian McCaffrey), două articole de strategie, Superstar Drip Gear și Legendary XP Boost (doar pentru PC și consolele actuale).
Ediția Deluxe include toate bonusurile de precomandă standard, plus 4600 de puncte Madden, un articol de jucător AKA și acces anticipat de 3 zile la joc (13 august).
Un pachet MVP combină Madden NFL 25 Deluxe cu College Football 25 Deluxe.

Madden NFL 25 va fi lansat pe 16 august 2024, cu acces anticipat pentru jucătorii ediției Deluxe începând cu 13 august.
Concluzie:

Madden NFL 25 promite a fi o experiență de fotbal de neegalat, cu o grafică uimitoare, o gameplay rafinată și o gamă de funcții noi care vor captiva jucătorii de toate nivelurile. Cu BOOM Tech care duce realismul la un alt nivel, Madden NFL 25 se anunță a fi o ediție de referință în franciză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *