Știri

Luigi’s Mansion 2 HD se lansează pe Nintendo Switch pe 27 iunie

Nintendo a făcut un anunț important pentru fanii seriei Luigi’s Mansion în timpul evenimentului MAR10 Day 2024. Compania a confirmat că Luigi’s Mansion 2 HD va fi lansat pe Nintendo Switch pe 27 iunie.

Originalul, lansat în 2013 pentru Nintendo 3DS, a fost apreciat pentru modul său de joc captivant, prezentare și rezolvarea puzzle-urilor. Dezvoltat de Next Level Games, creatorii faimei Luigi’s Mansion 3, remasterul va aduce înapoi aventurile lui Luigi în lupta împotriva lui King Boo.

În Luigi’s Mansion 2 HD, Luigi se confruntă din nou cu King Boo după ce acesta din urmă sparge Luna Întunecată în cinci bucăți, aducând haosul în Evershade Valley. Aventura îl poartă pe Luigi prin diferite conace, fiecare oferind teme unice și puzzle-uri de rezolvat. Cu gadgeturi noi precum dispozitivul Dark-Light, Luigi trebuie să dezvăluie uși și obiecte ascunse pentru a-și atinge scopul.

De asemenea, remasterul va include modul cooperativ ScareScrapper, în care patru jucători pot lucra împreună pentru a curăța etajele generate aleatoriu de fantome.

Rămâneți la curent pentru mai multe detalii despre versiunea Nintendo Switch în lunile următoare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *