Știri

Lui Marvel’s Spider-Man 2 i-ar putea lipsi o caracteristică importantă la lansare

Cu lansarea apropiată a Marvel’s Spider-Man 2, fanii sunt îngrijorați că jocul ar putea să nu includă o caracteristică importantă, și anume modul New Game Plus, care a fost prezent în titlurile anterioare din serie.

În ciuda numeroaselor îmbunătățiri aduse noului joc, inclusiv timp de călătorie mai rapid, animații mai fluide și o hartă mai mare, există îngrijorări că acest mod ar putea lipsi la lansare. Deși nu a fost confirmat oficial, un jucător care a avut acces timpuriu la joc a observat că nu exista opțiunea New Game Plus după finalizarea jocului.

Cu multe alte jocuri de acest gen oferind moduri New Game Plus care permit jucătorilor să rejocă jocul cu abilitățile și deblocările câștigate în prima rundă, absența acestei caracteristici ar putea dezamăgi fanii. Cu toate acestea, există speranța că dezvoltatorii ar putea adăuga modul New Game Plus printr-un patch ulterior sau în prima zi de lansare.

Dezvoltatorul Insomniac nu a confirmat sau infirmat încă existența modului New Game Plus în joc, lăsând fanii în așteptare pentru un anunț oficial. Cu toate acestea, dat fiind că Marvel’s Spider-Man 2 este o continuare a celorlalte două jocuri din serie, unii jucători ar putea decide să se întoarcă la titlurile anterioare pentru a retrăi experiența cu abilitățile lor intacte până la aflarea mai multor informații despre viitorul joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *