Știri

Lovitura pentru Steam: codul sursă al jocului Ready Or Not a fost furat într-un hack masiv

Fișierele furate includ versiuni ale shooterului tactic pentru PS5 și Xbox

Hackerii au furat milioane de fișiere de la studioul din spatele controversatului shooter Steam Ready or Not, inclusiv codul sursă și versiunile de consolă ale jocului, raportează Insider Gaming. Echipa de dezvoltare de la Void Interactive nu a făcut încă publică încălcarea datelor și nu pare să fi inclus date despre angajați sau jucători.

Conform imaginilor și conținutului fișierelor partajate cu Insider Gaming, hack-ul a avut loc în martie, când un grup fără nume a scăpat cu peste 4TB de date de la studioul de jocuri din Irlanda. Pe lângă codul sursă pentru simulatorul multiplayer asemănător SWAT, datele furate au inclus și versiuni pentru jocul care rulează pe PlayStation 5, PS4, Xbox Series X/S și Xbox One.

De la lansarea sa în Early Access în 2022, Ready or Not a fost disponibil doar pe PC, unde a adunat o bază de jucători pe Steam datorită atmosferei sale serioase și scenariilor tensionate de ostatici. O recenzie de la GLHF l-a numit „cel mai bun shooter tactic de la SWAT 4” pentru cei cărora nu le deranjează AI-ul ocazional nedrept al jocului și dezvoltatorii „încearcă un pic prea mult să fie înțelepți”.

Dar mai recent, jucătorii Ready or Not s-au plâns de prevalența bug-urilor și lipsa de noi funcții și conținut, în ciuda succesului inițial al jocului. Lansarea versiunii 1.0 la sfârșitul anului 2023 a primit multe critici pentru schimbările de gameplay și problemele care au rămas nerezolvate de luni de zile. „Oricât de mult sunt dezamăgit de modul în care VOID a gestionat Ready or Not în ultimii ani, în special starea 1.0, niciun studio nu merită asta”, a scris un jucător pe subreddit. „Este doar un lucru oribil, și este oribil să sărbătorești așa ceva.”

Void Interactive nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *