Știri

Lost Light: Sezonul 8 – descoperă arena Radiumond și modul de joc “HeLa Source”

NetEase Games a lansat în mod oficial noul sezon al jocului gratuit de supraviețuire, Lost Light. În sezonul 8, intitulat “Undercurrent”, jucătorii sunt invitați să exploreze Arena Radiumond și să se confrunte cu noul mod de joc “HeLa Source”. O gamă variată de evenimente in-game oferă oportunitatea de a câștiga skin-uri Dragon pe perioadă limitată.

Lost Light, disponibil pe PC și dispozitive mobile ca free-to-play, poate fi descărcat direct de pe site-ul oficial al jocului.

Caracteristici ale Sezonului 8 – Undercurrent:

Companion Reînnoit și Recompense Duble: Sezonul debutează cu un Companion actualizat, oferind jucătorilor recompense duble, ținute exclusive Dragon Year și multe altele.

Îmbunătățiri Generale: Lost Light a adus îmbunătățiri semnificative la ratele de drop, calitatea grafică și a introdus noi funcții de joc și avantaje.

HeLa Source – Modul de Joc Intens: Jucătorii sunt provocați să supraviețuiască unei furtuni de nisip cu radiații, schimbând resursele valoroase.

Arena Radiumond: O nouă arenă în care jucătorii pot colecta jetoane, schimbându-le ulterior pentru diverse recompense.

Cu sosirea noului sezon, jucătorii au acum șansa de a obține toate skin-urile de arme din Lost Light prin participarea la activitățile din joc.

Descoperă provocările și aventurile din Sezonul 8 al lui Lost Light și asigură-te că nu ratezi noutățile aduse de modul “HeLa Source”.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *