Lansări

Lost in Tropics este acum disponibil pe PC: încercați să supraviețuiți pe o insulă paradisiacă!

Lost in Tropics, un nou joc de supraviețuire cu elemente roguelite, creat de studioul Lukas GameLabs, este acum disponibil pe PC. Jucătorii se regăsesc pe o insulă paradisiacă, confruntându-se cu elemente nemiloase și natură dură. Lost in Tropics este de așteptat să fie lansat și pentru consolele PlayStation, Xbox și Nintendo în lunile următoare.

Studioul independent polonez Lukas GameLabs este în spatele Lost in Tropics, iar editorul jocului pentru PC este SIG Publishing. Jocul combină mecanici de luptă realistice pentru supraviețuire cu elemente de simulator, aventură și acțiune. Întregul mediu de joc se bazează pe mecanica roguelite, unde eșecul înseamnă a începe din nou, iar condițiile generate aleatoriu fac ca fiecare sesiune de joc să fie diferită.

Intriga jocului este plasată pe o insulă tropicală imprevizibilă și plină de secrete. Jucătorii trebuie să adune resurse, să stăpânească arta vânătorii, să creeze instrumente utile, să dezvolte abilitățile necesare și să construiască adăposturi. Instrumentele fabricate din resursele găsite pe insulă sunt esențiale pentru supraviețuire. Un sistem de upgrade-uri constante menține progresul jucătorilor pe tot parcursul jocului.

Lost in Tropics oferă un sistem de schimbare dinamică a vremii, influențând direct condițiile de joc și strategia de supraviețuire. Deciziile jucătorilor au un impact real asupra șanselor de supraviețuire într-un mediu ostil și în continuă schimbare.

Caracteristici principale ale Lost in Tropics:

Luptă pentru supraviețuire pe o insulă paradisiacă
Vânătoare și colectare de resurse
Descoperirea secretelor insulei
Dezvoltarea abilităților de supraviețuire
Fiecare decizie contează
Lansarea jocului pe PC (Steam) a avut loc pe 22 mai 2024. Lost in Tropics va fi disponibil și în 2024/2025 pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *