Știri

Lords of the Rings: Return to Moria a fost amânat până pe 5 decembrie pe PS5

Dezvoltatorul Free Range Games a anunțat un amânare pentru versiunea PS5 a jocului The Lord of the Rings: Return to Moria, cu lansare inițială prevăzută pentru 5 decembrie, atât în format digital, cât și fizic. Cu toate acestea, versiunea pentru PC rămâne programată pentru lansare pe 24 octombrie.

Motivul amânării a fost pentru a “îmbunătăți diverse aspecte ale versiunii PS5 și pentru a se asigura că se poate oferi cea mai înaltă calitate posibilă pentru jucătorii PlayStation”, conform anunțului făcut pe Twitter de către dezvoltator. Acesta și-a cerut scuze pentru întârziere și a asigurat jucătorii că sunt pe deplin dedicați să ofere o experiență de joc uimitoare pe platforma PS5.

The Lord of the Rings: Return to Moria este plasat în a patra eră a Pământului de Mijloc și îi aduce înapoi pe Lord Gimli Lockbearer și piticii săi în Moria pentru a recupera orașul. Jucătorii vor avea oportunitatea de a crea un pitic personalizat cu o origine și personalitate unice, explorând medii generate procedural din mine. Jocul oferă o varietate de amenințări, de la spiriduși la arahnoizi și chiar temuta Umbră.

În stilul jocurilor de supraviețuire, jucătorii pot extrage materiale, construi armuri și arme îmbunătățite, forja și dezgropa mistere. Această experiență poate fi abordată atât solo, cât și în cooperare cu alți jucători.

Fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea pentru PC, care rămâne programată pentru săptămâna viitoare, și așteaptă cu interes actualizări viitoare cu privire la versiunea PS5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *