Știri

Lords of the Fallen și Sniper Ghost Warrior Contracts 2 se vor alătura Game Pass-ului în acest an – anunță CI Games

CI Games a dezvăluit că abonații Game Pass vor avea acces la Lords of the Fallen și Sniper Ghost Warrior Contracts 2 în acest an.

CI Games a confirmat că Lords of the Fallen, un remake din 2023 și continuarea jocului original din 2014, va fi disponibil în Game Pass. Recent actualizat la versiunea 1.5 Master of Fate în aprilie, Lords of the Fallen a primit peste 30 de actualizări de la lansare, aducând îmbunătățiri semnificative în performanță, stabilitate și optimizare. Cu toate acestea, jocul a fost primit cu reacții mixte, cu unele critici privind echilibrul și dificultatea.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2, lansat în 2021, va fi, de asemenea, disponibil în Game Pass. Plasat în Kuamar, jocul îi pune pe jucători în pielea lui Raven, asasinul lunetistului contractual, încercând să răstoarne dictatura instalată de președintele Bibi Rashida și de soțul ei, Omar Al-Bakr. Jocul aduce îmbunătățiri semnificative în designul sandbox, oferind o varietate de obiective și posibilitatea de a aborda misiunile în diverse moduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *