Lansări

Lords of the Fallen – RPG-ul de acțiune în stil Souls este acum disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X/S

Așteptatul urmaș al jocului din 2014, Lords of the Fallen, a fost lansat recent și poate fi acum jucat pe PC, PS5 și Xbox Series X/S. Acest RPG de acțiune în stil Souls, dezvoltat cu Unreal Engine 5, impresionează cu o grafică de ultimă generație și o mecanică unică cu două lumi – tărâmul Axiom și tărâmul Umbral – pe care jucătorii le pot explora fără probleme.

În zilele care au precedat lansarea, Lords of the Fallen a primit un trailer de lansare, dezvăluind o parte din universul său bogat și un gameplay brutal și rapid. O notă importantă pentru jucătorii de pe PC este că dezvoltatorul Hexworks a anunțat că versiunea pentru PC a jocului nu utilizează DRM-ul Denuvo. Acest lucru reprezintă o veste bună pentru comunitatea de jucători care se împotrivește în general DRM-ului.

Cu toate acestea, au existat rapoarte inițiale că versiunea de pe Xbox Series X/S a jocului este puțin în urma versiunilor pentru PC și PS5 în ceea ce privește performanța tehnică. Echipa de dezvoltare lucrează la actualizări pentru toate platformele, iar în special pentru versiunea Xbox Series X/S pentru a le aduce la un nivel similar.

Pentru a obține o imagine de ansamblu mai detaliată a jocului Lords of the Fallen, vă invităm să citiți recenzia noastră. Dacă simțiți că aveți nevoie de ajutor în explorarea acestui univers dificil, puteți verifica 10 sfaturi și trucuri pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *