Lansări

Lollipop Chainsaw RePOP se lansează pe 25 septembrie

Fanii jocului clasic de acțiune hack-and-slash Lollipop Chainsaw pot sărbători! Dragami Games a anunțat oficial data lansării mult așteptatei remasterizări, Lollipop Chainsaw RePOP. Jocul va fi lansat pe 25 septembrie 2024 pentru PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch și PC.

Ce este Lollipop Chainsaw RePOP?

Lollipop Chainsaw RePOP este o versiune remasterizată a jocului original Lollipop Chainsaw, lansat inițial în 2012. RePOP promite să ofere o experiență de joc îmbunătățită cu grafică actualizată, gameplay rafinat și conținut nou.

Ce este inclus?

Grafică îmbunătățită: RePOP va prezenta o grafică HD actualizată, modele de personaje rafinate și texturi îmbunătățite.
Îmbunătățiri ale gameplay-ului: Jocul va include o serie de îmbunătățiri ale gameplay-ului, cum ar fi timpi de intrare ajustați pentru combo-uri, o nouă funcție de blocare automată și o declanșare automată comută pentru Chainsaw Blaster.
Conținut nou: RePOP va include, de asemenea, conținut nou, cum ar fi drujbe noi, costume și un mod Time Attack.
Mod RePOP: O caracteristică unică a RePOP este modul RePOP, care oferă un “stil de artă unic și colorat inspirat de arta pop pentru efecte de deteriorare”.
Preț și disponibilitate:

Lollipop Chainsaw RePOP va fi disponibil pentru achiziționare digitală la un preț de 49,99 USD pe 25 septembrie 2024. Versiunile fizice vor fi lansate în octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *