Trailere

Little Nightmares III ne prezintă un nou trailer de joc cooperativ

LITTLE NIGHTMARES™ III urmărește călătoria lui Low and Alone, doi prieteni care caută o modalitate de a scăpa de The Nowhere – o lume capricioasă și de coșmar. Pe măsură ce cei doi își croiesc drum prin Spiral, un grup de locuri tulburătoare și periculoase, ei întâlnesc elemente de semnătură care au făcut jocurile LITTLE NIGHTMARES™ unice, de la puzzle-uri inteligente și amenințări periculoase până la creaturi memorabile precum Monster Baby.

LITTLE NIGHTMARES III va prezenta cooperarea online pentru prima dată în franciză, permițând jucătorilor să-și asume rolul de Low or Alone și să experimenteze această lume îngrozitoare cu ajutorul unui însoțitor. De asemenea, jocul va fi pe deplin jucabil în single player, cu AI controlând al doilea personaj.

În noul videoclip de joc cooperativ de 18 minute din LITTLE NIGHTMARES III, jucătorii se vor cufunda în adâncurile Necropolei și vor vedea cum cele două personaje lucrează împreună pentru a depăși numeroasele sale pericole. Un loc ciudat ridicat din nisipurile deșertului și alimentat de rafale de vânt, Necropola a fost descrisă ca un oraș al energiei eterne și al morții sigure. Odinioară a fost locuit de locuitori, dar în zilele noastre metropola antică este un oraș fantomă plin de pericole cărora Low and Alone trebuie să supraviețuiască.

Franciza premiată LITTLE NIGHTMARES continuă să extindă universul bogat stabilit în mai multe jocuri cu The Sounds of Nightmares, un podcast de 6 episoade care spune o poveste originală. Serialul urmărește povestea lui Noone, o tânără care este angajată la Institutul de Psihiatrie Counties pentru a face față coșmarurilor ei din ce în ce mai înrăutățite. Ea se află în grija lui Otto, Consilierul, un bărbat care și-a dedicat viața ajutorării copiilor. Pe măsură ce povestea lor se desfășoară în fiecare sesiune, trecutul lui Otto și sursa coșmarurilor lui Noone par destinate să se ciocnească. Toate episoadele sunt disponibile acum și pot fi ascultate aici: Sounds of Nightmares.

De asemenea, acum este disponibilă și diorama LITTLE NIGHTMARES III în ediție limitată. Acest obiect de colecție înfățișează Low and Alone scăpând de strânsoarea mâinii uriașe și cărnoase a lui Monster Baby. Piesa de colecție servește ca o reamintire dură că, atunci când se confruntă cu un copil grotesc de supradimensionare, care tânjește dragoste, atenție și strânge orice pe care poate pune mâna, singura opțiune ar putea fi doar să alerge…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *