Știri

Little Nightmares 3 a fost amânat până în 2025

Restul programului de lansare al anului 2024 se conturează frumos, dar inevitabil, apar și întârzieri. Unul dintre jocurile așteptate pentru acest an, Little Nightmares 3, a fost acum amânat. Bandai Namco și dezvoltatorul Supermassive Games au anunțat că jocul va fi lansat în 2025, prioritizând calitatea și dedicând mai mult timp dezvoltării pentru a oferi o experiență de neuitat.

„Echipele de la Supermassive Games și Bandai Namco Europe au lucrat pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru următoarea intrare în franciză”, se arată în mesajul de anunț postat pe Twitter. „Oricât de abia așteptăm să te întorci în Nicăieri, de asemenea, vrem să ne asigurăm că oferim jocului grija și dragostea pe care o merită. Calitatea este o prioritate pentru noi și știm că simțiți la fel.”

Little Nightmares 3 este în dezvoltare pentru PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch și PC. Spre deosebire de predecesorii săi, jocul va include și o componentă de cooperare online, o premieră pentru serie. Deși cooperarea locală nu va fi disponibilă, jocul încrucișat va fi suportat pentru Friends Pass și în cadrul aceleași familii de console, ceea ce va permite jucătorilor să se bucure de experiență alături de prieteni indiferent de platforma folosită.

Anunțul întârzierii, deși dezamăgitor pentru fani, subliniază angajamentul dezvoltatorilor de a livra un produs de calitate, care să se ridice la așteptările comunității. Little Nightmares 3 promite să aducă noi elemente de gameplay și o poveste captivantă, menținând tensiunea și atmosfera unică pentru care seria este cunoscută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *