Lansări

Little Kitty, Big City sosește pe PC, Switch și Xbox pe 9 mai

Într-o lume plină de pisici și haos, Little Kitty, Big City este gata să facă o intrare fermecătoare pe PC, Switch și Xbox pe 9 mai. Anunțat astăzi în cadrul evenimentului Nintendo Indie, acest joc adorabil îi invită pe jucători să exploreze o lume deschisă inspirată de orașul japonez – ca o pisică! Cu precomenzi disponibile pentru versiunea Switch începând de astăzi, fanii pot obține chiar și o reducere de 10% din prețul de vânzare cu amănuntul.

Little Kitty, Big City promite o aventură plină de surprize și distracție, cu o varietate de activități de explorat și misiuni de completat. Fie că aleg să se concentreze pe drumul către casă sau să se rătăcească în haosul și farmecul orașului, jucătorii vor avea libertatea de a-și petrece timpul în ritmul lor. Personalizarea pisicii tale, interacțiunea cu o varietate de personaje și descoperirea secretelor orașului sunt doar câteva dintre aventurile care te așteaptă în Little Kitty, Big City.

Cu o durată de joc de aproximativ 2-3 ore pentru cei care se concentrează pe poveste și de 5-7 ore pentru compleționiști, acest joc oferă o experiență captivantă pentru toți tipurile de jucători. Vă puteți odihni la soare, vă puteți face prieteni și vă puteți bucura de explorarea minunatului oraș alături de pisicuța voastră adorabilă.

Pentru mai multe informații despre Little Kitty, Big City și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, puteți vizita site-ul oficial https://www.littlekittybigcity.com și îi puteți urmări pe Twitter.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *