Trailere

Like a Dragon: Infinite Wealth – filmul de deschidere dezvăluie o zi din viața lui Ichiban în ritmuri de jazz

Sega a dezvăluit filmul de deschidere pentru viitorul joc Like a Dragon: Infinite Wealth, oferind o privire în stil japonez asupra zilei obișnuite a protagonistului Ichiban Kasuga. Cu doar câteva zile înainte de lansarea jocului, acest trailer acționează ca o secvență de credite de deschidere, oferind un aperitiv captivant al atmosferei și stilului jocului.

Filmul de deschidere este o călătorie stilizată prin Yokohama, unde Ichiban Kasuga interacționează cu diverse personaje, subliniată de o coloană sonoră de jazz. Această prezentare artistică oferă un avantaj vizual și auditiv pentru a anticipa experiența jocului.

Like a Dragon: Infinite Wealth este a opta intrare principală în seria Yakuza și continuă povestea lui Ichiban Kasuga după evenimentele din Yakuza: Like a Dragon. Jocul promite să ofere o aventură captivantă și plină de acțiune, cu întoarceri de situație și personaje remarcabile.

Dezvoltatorul Ryu Ga Gotoku Studio a adăugat un plus pentru jucătorii de PC, anunțând că jocul este Steam Deck Verified, asigurându-se astfel că este optimizat pentru a rula perfect pe noul dispozitiv portabil de la Valve. Cu data de lansare stabilită pe 26 ianuarie, Like a Dragon: Infinite Wealth se pregătește să ofere o experiență captivantă și pe diverse platforme, inclusiv PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One și PC. Versiunea pentru PC va beneficia, de asemenea, de suport DLSS 3 pentru o performanță îmbunătățită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *