Știri

Lightyear Frontier depășește 700.000 de jucători în prima săptămână de la lansare

Lightyear Frontier, titlul SF de agricultură dezvoltat de Frame Break, a reușit să atragă atenția comunității de gaming, înregistrând peste 700.000 de jucători unici în prima sa săptămână de la lansare. Disponibil în prezent în acces anticipat pentru PC și Xbox Series X/S, jocul a captivat publicul cu povestea sa inovatoare și gameplay-ul captivant.

În Lightyear Frontier, jucătorii se aventura pe o planetă extraterestră, unde întâlnesc PIP-3R și încep munca de curățare a peisajului afectat de o corupție ciudată. În plus, ei descoperă ruine și artefacte extraterestre misterioase de colectat, aducând o adâncime fascinantă în explorarea universului jocului. Deși accesul timpuriu oferă doar primul act al aventurii, dezvoltatorii promit noi actualizări de poveste, misiuni suplimentare și multe alte caracteristici interesante în viitor.

Echipa Frame Break se angajează să continue îmbunătățirea jocului și să ofere o experiență de gaming de calitate, iar în prezent lucrează la o foaie de parcurs pentru a adăuga mai mult conținut și funcționalități. Între timp, ei asigură suport constant pentru Lightyear Frontier, oferind remedieri de erori și îmbunătățiri ale calității vieții.

Cu o comunitate de jucători în creștere și promisiunea unor actualizări viitoare interesante, Lightyear Frontier promite să fie unul dintre titlurile de gaming de referință pentru fanii genului SF și ai jocurilor de agricultură. Pentru mai multe informații despre starea accesului timpuriu și despre joc, consultați recenzia noastră dedicată acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *