Trailere

Lightning McQueen a ajuns în Rocket League

Rocket League a adus o surpriză pentru fanii jocului, aducând celebrul personaj Disney și Pixar, Lightning McQueen, pe terenul de fotbal virtual. Cu ajutorul celei mai noi tehnologii de simulare Soccar, jucătorii pot acum să conducă propria mașină inspirată de Fulger McQueen și să se alăture competițiilor intense pe Arena Rocket League. Acest mega pachet aduce nu doar mașina iconica, ci și decalcomanii tematice, o explozie de gol unică și multe altele.

Mașina Fulger McQueen este o apariție deosebită în lumea Rocket League, fiind prima mașină care prezintă expresii dinamice. De la mișcările ochilor la vitezele supersonice, detaliile fac din această mașină o experiență unică.

Pachetul Lightning McQueen conține trei decalcomanii diferite, inclusiv unul inspirat de faimosul traseu Route 66. Fiecare decalcomanie adaugă un strop de personalitate mașinii și face ca jocul să fie și mai distractiv.

De asemenea, acest pachet aduce o explozie de gol numită “Ka-chow,” care sărbătorește fiecare gol marcat într-un stil autentic Disney și Pixar. Pentru a completa experiența, imnul jucătorului “Life Is A Highway” de Rascal Flatts poate fi redat pentru a vă menține motivați pe teren.

Fanii vor găsi, de asemenea, o selecție de roți tematice, inclusiv cele de curse Lightyear și Dinoco Lightyear, precum și Roți Lightyear Whitewall pentru cei care preferă aspectul retro.

Pachetul Lightning McQueen este disponibil începând cu 7 noiembrie, astfel încât jucătorii pot să-și personalizeze mașinile și să intre în acțiune pe terenul de fotbal Rocket League într-un stil cu adevărat unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *