Știri

Life by You a fost anulat de Paradox Interactive: o poveste despre ambiție, amânări și realitate

Visul unui concurent The Sims se stinge

Life by You, simulatorul de viață ambițios de la Paradox Interactive, care a fost prezentat ca un rival serios pentru The Sims de la EA, a cunoscut un sfârșit neașteptat: anularea. Această veste vine după o amânare nedeterminată a lansării sale cu acces anticipat pe Steam, anunțată în luna mai.

Mattias Lilja, CEO adjunct al Paradox Interactive, a explicat motivele anularii într-un mesaj pe forumurile oficiale ale companiei. El a recunoscut că jocul a înregistrat “îmbunătățiri incrementale” în urma amânărilor, dar a concluzionat că nu a atins încă nivelul de calitate dorit de Paradox.

“Deși o prelungire a timpului era o opțiune, odată ce am făcut acea pauză pentru a obține o viziune mai largă a jocului, ne-a devenit clar că drumul care ducea către o lansare în care ne simțeam încrezători era mult prea lung și nesigur”, a declarat Lilja.

Anularea jocului nu a fost o decizie ușoară, a subliniat Lilja. Echipa a depus o muncă grea și dedicată la Life by You, iar jocul a prezentat “calități promițătoare”. Totuși, Paradox a luat decizia dificilă de a opri proiectul, considerând că nu va atinge niciodată standardele sale de calitate.

Rămâne de văzut cum va afecta această anulare echipa de dezvoltare de la Paradox Tectonic. Compania a promis să ofere mai multe detalii în zilele și săptămânile următoare.

Anularea Life by You servește ca o reamintire a naturii provocatoare a dezvoltării jocurilor. Chiar și cu ambiții mari și o echipă talentată, proiectele pot întâmpina obstacole majore care le pot duce la anulare.

Povestea Life by You este una a ambiției, a amânărilor și a realității dure a dezvoltării jocurilor. Deși anularea este o veste dezamăgitoare pentru fanii care așteptau cu nerăbdare jocul, decizia Paradox de a se concentra pe calitate demonstrează un angajament clar față de a oferi jucătorilor o experiență de joc excepțională.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *