Știri

Lewis Hamilton, legendă în F1, primește propriul skin în Fortnite

De la cursele pe circuit la triumful virtual, Lewis Hamilton, celebrul pilot de Formula 1, se alătură galeriei de vedete din Fortnite, anunțându-și propriul skin în Seria Icon, așa cum au făcut-o și alți mari artiști precum LeBron James și Travis Scott. Lansarea oficială a skin-ului este programată pentru vineri, 17 noiembrie.

Seria Icon din Fortnite a devenit o platformă pentru a aduce în joc fețe celebre din sport, divertisment și muzică. Hamilton se alătură astfel unui grup exclusivist care include personalități precum Ariana Grande și Neymar Jr. Aceasta marchează un moment istoric, deoarece Hamilton devine primul sportiv din lumea Formula 1 cu propriul skin în acest joc de mare succes.

Fanii au anticipat cu nerăbdare această adiție, recunoscând cariera excepțională a lui Hamilton în Formula 1. Lansarea colecției sale în Fortnite coincide cu evenimentele din Las Vegas, unde Formula 1 își desfășoară seria între 16 și 19 noiembrie.

Colecția Fortnite Icon a lui Hamilton cuprinde două skin-uri distincte. Primul prezintă un aspect tradițional, similar cu ținutele sale colorate și distinctive, în timp ce cel de-al doilea aduce o notă de supererou, inspirat de costumele clasice ale șoferilor de Formula 1, cu o schemă de culori remarcabilă în galben și negru, amintind de costumul Black Panther.

Alte elemente ale colecției includ un hoverboard, un skin pentru armă la corp la corp, și, poate cel mai important, însoțitorul fidel al lui Hamilton, buldogul Roscoe.

Skin-urile din Fortnite au devenit emblemă pentru joc, prezentând colaborări cu branduri de talie mondială precum Marvel, My Hero Academia, Star Wars și NFL. Fanii sunt așteptați cu entuziasm să-și cheltuiască moneda virtuală pe aceste noi elemente cosmetice, iar colecția Icons a lui Hamilton pare să îndeplinească cu succes această așteptare.

Asigurați-vă că vizitați magazinul Fortnite pe 17 noiembrie pentru a obține pachetul Hamilton, deoarece articolele din seria Icon sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *