Zvonuri

LEGO Horizon Adventures va fi anunțat la Summer Game Fest, pentru PS5 și PC

Viitorul Summer Game Fest promite să fie un eveniment plin de surprize, cu o durată de două ore, în care vor fi prezentate numeroase jocuri așteptate. De la titluri precum Metaphor: ReFantazio și Monster Hunter Wilds până la Slitterhead, Skate și multe altele, fanii sunt nerăbdători să vadă ce noutăți vor fi dezvăluite. Recent, au apărut zvonuri că Sony va face un anunț major în cadrul acestui eveniment, chiar dacă a avut deja propriul eveniment State of Play.

Luna trecută, s-a speculat că un joc cu tematică LEGO, bazat pe populara franciză Horizon de la Guerrilla și Sony, ar fi în dezvoltare sub numele de LEGO Horizon Adventures. Acum, proeminentul leaker billbil-kun a susținut într-un raport pe Dealabs că acest joc va fi dezvăluit la Summer Game Fest.

Potrivit informațiilor, LEGO Horizon Adventures va fi un joc de acțiune și aventură care va putea fi jucat atât solo, cât și în modul cooperativ. Destul de interesant, jocul va fi lansat simultan pentru PS5 și PC, cu suport pentru multiplayer cross-platform. Se presupune că jocul va necesita un cont PSN pe PC, similar altor titluri PlayStation recente, ceea ce înseamnă că nu va fi disponibil pe Steam în peste 170 de țări.

Raportul menționează că pre-comenzile pentru LEGO Horizon Adventures vor fi disponibile la scurt timp după anunțul său la Summer Game Fest, cu ediții standard și deluxe. Nu se știe exact când va fi lansat jocul sau la ce preț va fi disponibil, dar se pare că vom afla toate aceste detalii și multe altele foarte curând. Rămâneți atent pentru actualizări suplimentare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *