Știri

LEGO Horizon Adventures prezintă modul de joc pe Switch

Până nu cu mult timp în urmă, ar fi fost imposibil să ne imaginăm o franciză PlayStation majoră precum Horizon lansând pentru o consolă Nintendo, dar la începutul acestei luni, Sony a subminat aceste așteptări cu anunțul LEGO Horizon Adventures . După anunțul acestuia, acum ni s-a oferit o altă privire asupra jocului cu un nou trailer.

Prezentat la recenta prezentare Nintendo Direct, trailerul oferă o imagine despre cum va arăta titlul de acțiune-aventura rulând pe Switch. Evident, LEGO Horizon Adventures nu vizează genul de fidelitate vizuală pentru care sunt cunoscute jocurile principale Horizon , dar jocul arată încă destul de impresionant din perspectivă vizuală, chiar și pe Switch. Urmăriți trailerul de mai jos pentru o privire.

LEGO Horizon Adventures va fi lansat în această vacanță pentru PS5, Nintendo Switch și PC. Sony nu a anunțat încă o dată specifică de lansare a jocului. Va dura aproximativ 7-8 ore și va avea caracteristici cooperative, dar jocul încrucișat nu va fi acceptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *