Știri

LEGO Horizon Adventures anunțat pentru PS5, PC și Switch

În urma unor scurgeri recente, a fost confirmat că PlayStation va lansa un joc de acțiune și aventură cu tematică LEGO bazat pe franciza Guerrilla’s Horizon. Anunțul a fost făcut la Summer Game Fest, confirmând speculațiile.

LEGO Horizon Adventures este dezvoltat de Studio Gobo, cu sediul în Marea Britanie, în colaborare cu Guerrilla Games, LEGO și Sony. Jocul va avea-o în prim plan pe protagonistul seriei, Aloy, și va oferi o poveste jucăușă și ușoară inspirată de evenimentele din universul Horizon. Acesta va recrea esențial povestea primului joc, posibil extinzându-se și dincolo de aceasta, într-un ton mai lejer și plin de umor specific jocurilor LEGO.

Surpriza cea mai mare vine din faptul că LEGO Horizon Adventures va fi lansat simultan nu doar pe PS5, ci și pe PC și Nintendo Switch. Aceasta marchează o rară lansare simultană pe o consolă Nintendo pentru un titlu PlayStation de primă parte.

Fanii seriei Horizon și ai jocurilor LEGO se pot aștepta la o aventură plină de acțiune și umor în universul captivant al Horizon. Cu o lansare programată pentru această sărbătoare, LEGO Horizon Adventures promite să fie unul dintre cele mai așteptate titluri ale sezonului.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *