Trailere

LEGO Bricktales VR debutează pe Meta Quest 3

Aventura apreciată de construcție cu cărămizi, LEGO® Bricktales VR, dezvoltată de Thunderful și ClockStone, a intrat acum într-o nouă dimensiune, fiind disponibilă pe Meta Quest 3 la prețul de €29,99 USD. Această versiune VR cu realitate mixtă aduce dioramele din cărămizi direct în camera ta, oferindu-ți posibilitatea de a explora și interacționa cu mediile create cu grijă folosind puterea Meta Quest 3.

Mecanicul creativ de construcție cu cărămizi, care a fost un succes pe mai multe platforme, a fost adaptat pentru comenzile VR ale Meta Quest 3. Astfel, acum poți manevra piesele LEGO la vârful degetelor, permițându-ți să-ți exprimi imaginația prin construcții distractive. Scopul jocului rămâne același: să rezolvi puzzle-uri și să salvezi un parc de distracții în degradare.

LEGO® Bricktales VR te transportă prin cinci biome LEGO cu tematică de cărămizi, oferindu-ți experiența de a explora jungla adâncă, deșertul arzător, colțurile animate ale orașului, castelul medieval și insulele tropicale din Caraibe. Fiecare locație oferă provocări de construcție menite să stimuleze imaginația. Fie că trebuie să construiești un tron pentru un rege sau să proiectezi un pod rezistent pentru a trece peste un râu, felul în care îți construiești creațiile și modul în care faci față provocărilor depinde doar de tine.

Pe măsură ce îți cauți inspirația pentru a ajuta bunicul să-și revigoreze parcul de distracții, vei întâlni personaje pline de culoare, vei asambla creații estetice captivante și vei testa-ți abilitățile de construcție cu puzzle-uri funcționale bazate pe fizică, precum macarale și girocoptere, aduse de echipa din spatele seriei Bridge Constructor.

Cu realitatea virtuală mixtă și puterea Meta Quest 3, LEGO® Bricktales VR aduce magia construcției LEGO direct în inima casei tale. Fii pregătit să te lași absorbit de această aventură fermecătoare și să explorezi lumea captivantă a cărămizilor LEGO într-un mod cu totul nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *