Știri

LEGO 2K Drive, EA Sports PGA Tour și Shadow of the Tomb Raider vor veni în Game Pass în aprilie

În aprilie, abonații Game Pass vor avea parte de o serie de noi titluri captivante, alături de unele plecări importante din serviciu.

Primul val de titluri anunțat include Superhot: Mind Control Delete, disponibil acum pentru jucătorii din cloud, console și PC. În curând, pe 3 aprilie, LEGO 2K Drive va fi lansat, oferind o experiență de curse LEGO în lumea deschisă, dezvoltată de Visual Concepts.

Pe 4 aprilie, jocul adorabil Lil Gator va fi disponibil, alături de EA Sports PGA Tour, care necesită abonament EA Play pentru acces. Pe 9 aprilie, vor fi adăugate Kona și Botany Manor, iar pe 11 aprilie, abonații se vor putea bucura de Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, care include jocul de bază și toate DLC-urile sale.

În completarea valului inițial, pe 16 aprilie, va fi lansat Harold Halibut pentru cloud, PC și Xbox Series X/S.

Cu toate acestea, o serie de titluri vor părăsi serviciul Game Pass pe 15 aprilie, printre care Amnesia Collection, Amnesia: Rebirth, Back 4 Blood, Phantom Abyss, Soma și Research and Destroy. Pentru cei care doresc să le joace înainte de plecare sau să le achiziționeze cu reducerea de 20% pentru abonații Game Pass, acum este momentul perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *