Știri

Legendele Gundam se alătură frontului din Call of Duty în iunie

Într-o colaborare spectaculoasă, Bandai Namco Europe și Call of Duty® aduc împreună legendele din seria Gundam și franciza celebră de jocuri FPS. Inspirat de mecha-ul impunător care a captivat imaginația fanilor de generații, Call of Duty® va introduce skinuri de operator bazate pe iconicele Mobile Suits din seria Gundam.

Începând cu luna iunie, jucătorii vor putea experimenta lupte intense cu noi pachete de operator, planuri de arme, mișcări de finisare și multe altele inspirate de Mobile Suits preferate: RX-78-2 Gundam cu Beam Rifle și RX-78-2 Shield, MS-06S Zaku II al lui Char cu Heat Hawk și XVX-016 Gundam Aerial cu Aerial Rebuild Beam Rifle. Acestea vor fi disponibile în Call of Duty: Modern Warfare III, Call of Duty: Warzone și Call of Duty: Warzone Mobile.

Șeful de dezvoltare de la InGame Studios, Jarek Kolar, a exprimat entuziasmul echipei: „Suntem recunoscători comunității pentru susținere și așteptăm cu nerăbdare ca toată lumea să revină pe fronturile din Rockay cu ochi proaspeți. Suntem extrem de încântați de viitorul Crime Boss.”

Pachetele Mobile Suit Gundam Legends vor fi disponibile pentru o perioadă limitată, oferind recompense exclusive pentru jucătorii activi. Acestea includ un plan de armă tematică, camuflajuri pentru arme, viniluri, autocolante, embleme, farmece pentru arme și cărți de vizită.

Cele trei pachete Tracer Pack inspirate din Gundam vor fi disponibile pentru achiziție în timpul evenimentului și includ:

Pachetul Tracer: Mobile Suit – RX-78-2 Gundam: Oferă skinuri de operator pentru Amuro Ray, arme precum Beam Rifle, Beam Sabre și RX-78-2 Shield, mișcarea de finisare Newtype Finisher, farmecul norocos al armei Haro și multe altele.
Pachetul Tracer: Mobile Suit – MS-06S Zaku II: Introduce asul pilot al lui Zeon, Char Aznable, cu mitralierul Zaku, arma Heat Hawk, mișcarea de finisare Searing Slash și loialitatea față de Zeon exprimată prin diverse farmece și autocolante.
Pachetul Tracer: Mobile Suit – XVX-016 Gundam Aerial: Inspirat din “Vrăjitoarea din Mercur,” include pușca cu fascicul Gundam Aerial, pușca de reconstrucție aeriană și scutcheon, împreună cu viniluri pentru arme și alte accesorii tematice.
De la debutul său în 1979, franciza Gundam s-a centrat pe piloți talentați care comandă mașini tehnologice avansate, reflectând provocările întâlnite de jucătorii Call of Duty®. Colaborarea între aceste două universuri promite să ofere o experiență inedită și captivantă pentru fanii ambelor francize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *