Știri

League of Legends primește un mod de joc cooperativ inspirat de Vampire Survivors

Riot Games, creatorul popularului MOBA League of Legends, a anunțat introducerea unui nou mod de joc inspirat de titluri precum Vampire Survivors. Această actualizare recentă a dezvoltatorului aduce o experiență multiplayer co-op, în care jucătorii se unesc pentru a înfrunta hoardele de inamici într-o luptă epică.

Deși detalii specifice despre acest nou mod nu au fost încă dezvăluite, se știe că va oferi o experiență în stil bullet hell și că va aduce un nou nivel de cooperare în universul League of Legends. O captură de ecran dintr-o versiune timpurie a fost prezentată, oferind o mică privire în ceea ce jucătorii pot aștepta.

Selina Liu, unul dintre dezvoltatorii implicați în proiect, a oferit mai multe informații despre modul de joc într-un videoclip, descriindu-l ca fiind „o interpretare puțin diferită a gameplay-ului de bază al Ligii, dar puțin mai relaxată în comparație cu Arena”.

Deși nu s-a anunțat încă o dată oficială de lansare pentru acest mod nou, entuziasmul comunității League of Legends crește odată cu anticiparea acestui nou conținut. Pe lângă actualizările continue pentru jocul principal, Riot Games explorează și alte proiecte adiacente, cum ar fi un MMORPG și un joc de luptă 2XKO, care vor aduce universul League of Legends în noi forme captivante.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre modul de joc nou și alte noutăți interesante din lumea League of Legends.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *