Trailere

League of Legends lansează trupa de băieți ‘Heartsteel’ cu primul lor single ‘Paranoia’

Riot Games continuă să cucerească lumea muzicii cu lansarea unei noi trupe sub numele “Heartsteel,” care a debutat cu single-ul lor “Paranoia.” Această trupă, formată exclusiv din personaje masculine din universul League of Legends, marchează o nouă etapă în aventura muzicală a companiei.

Membrii trupei Heartsteel sunt campionii cunoscuți din League of Legends, iar fiecare dintre ei are o voce proprie, oferită de artiști din lumea reală. Baekhyun din grupul K-pop EXO și SuperM oferă vocea lui Ezreal, unul dintre protagoniști. Kayn, cunoscut atât pentru calitățile sale de rapper, cât și pentru abilitățile sale ca instrumentist, este interpretat vocal de către rapperul din Los Angeles, Cal Scruby. Sett, co-liderul trupei și un alt rapper, primește vocea artistului taiwanez-american de R&B și Mandopop, ØZI. K’Sante, celălalt co-lider și vocalist al trupei, este interpretat vocal de artistul multifuncțional american Tobi Lou. Alți membri non-vocaliști ai trupei includ producătorul Yone și Aphelios, care contribuie ca instrumentist și compozitor.

Această mutare muzicală vine după succesul K/DA, un alt grup virtual din universul League of Legends, cu o estetică K-pop, dar format din campioane feminine. K/DA a lansat mai multe single-uri și chiar un EP, iar single-ul de debut, “POP/STARS,” a fost recent certificat platină.

În plus, Riot Games Music a organizat mai multe concerte virtuale, inclusiv True Damage, un grup hip-hop format în universul lui K/DA, și Pentakill, o trupă de heavy metal apărută ca o linie de piele în 2014.

Așa cum a devenit obișnuit în cazul trupelor muzicale create de Riot Games, fiecare membru al Heartsteel va primi un skin nou în jocurile League of Legends și Wild Rift. Aceste skinuri vor fi disponibile începând cu 8 noiembrie.

Fanii vor putea să-i vadă pe membrii Heartsteel interpretând “Paranoia” live la finala Campionatului Mondial League of Legends 2023, programată pentru 19 noiembrie.

Cu acest nou proiect muzical, Riot Games aduce în prim plan o nouă dimensiune a diversității artistice și a creativității în universul League of Legends.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *