Lansări

Laysara: Summit Kingdom, un constructor de orașe, lansat pe Steam

Constructorul de orașe verticale Laysara: Summit Kingdom a fost lansat surprinzător pe platforma Steam, aducând o surpriză plăcută pentru fanii genului.

Laysara trebuia inițial să fie lansat în 2023, dar un anunț din noiembrie de la dezvoltatorul Quite OK Games a amânat lansarea la începutul lui 2024. Motivul pentru amânare a fost asigurarea unei experiențe complete și rafinate la lansare. Cu toate acestea, accesul timpuriu pe Steam vine acum fără nicio așteptare suplimentară.

Versiunea cu acces anticipat a Laysara include șase scenarii disponibile, care se desfășoară pe diverse hărți montane. Complețarea acestor hărți poate dura de la câteva ore până la zeci de ore, în funcție de abilitățile jucătorului în evitarea avalanșelor. De asemenea, jucătorii pot opta pentru modul provocare pentru a testa abilitățile lor în fața unor provocări mai dificile.

Deși modul campanie nu este disponibil încă în accesul anticipat, dezvoltatorii promit că acesta va fi adăugat odată cu lansarea completă a jocului. În timp ce estimările variază, se estimează că va dura aproximativ 6-12 luni până când Laysara va ieși din accesul timpuriu.

Jocul a primit deja atenție pozitivă din partea comunității și a fost enumerat ca una dintre cele mai bune oferte ale Steam Next Fest. Constructorii de orașe, dar și jucătorii interesați de conceptul inovator al unui oraș vertical, se pot aștepta la o experiență captivantă în Laysara: Summit Kingdom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *