Știri

Layers of Fear tachinat de echipa Bloober

Echipa Bloober a lansat Layers of Fear la începutul acestui an, oferind un remake al primelor două titluri din seria Layers of Fear (1 și 2), în timp ce adaugă un nou protagonist, Writer. Recent, dezvoltatorii au postat pe Twitter o imagine a unei femei care cântă la pian și au făcut aluzie la ceva special care urmează să fie dezvăluit. Acesta este primul “strat” al secretului lor, iar promisiunea este că mai multe știri vor urma curând.

Este important de menționat că termenul “strat” pare să fie legat de conceptul din joc numit “Straturile fricii”. Acesta sugerează că dezvoltatorii au pregătit ceva special legat de acest aspect specific al jocului.

Cu toate acestea, este de menționat că soția Pictorului este denumită în mod explicit “Pianistul” în remake-ul din 2023. Ea era un tânăr muzician talentat, dar un incendiu care a distrus un magazin universal a schimbat cursul vieții sale, lăsând-o incapabilă să mai cânte la instrumente. Nu este clar dacă femeia din imagine este Pianistul, poate într-o perioadă anterioară a vieții ei. Rămâne de văzut ce vor dezvălui dezvoltatorii în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *