Trailere

Last Train Home primește o nouă demonstrație înainte de lansarea pe 28 noiembrie pe PC

Pregătiți-vă pentru o experiență captivantă în Last Train Home, un joc de strategie în timp real de supraviețuire plasat în peisajul sumbru al Războiului Mondial. Acest joc este inspirat de evenimentele reale ale Legiunii Cehoslovace prinse în haosul războiului civil din inima Rusiei. Acum aveți ocazia să vă aventurați în această poveste dramatică.

În rolul comandantului unei legiuni de soldați dornici să se întoarcă acasă, vă veți urca la bordul unui tren blindat. Aici, veți conduce și gestiona resursele și echipajul pentru a traversa sălbăticia neiertă a Siberiei și a vă aduce soldații în siguranță acasă. Lupta pentru supraviețuire este brutală, iar fiecare decizie contează.

Dacă sunteți curioși să vă testați abilitățile de comandant, puteți juca acum demo-ul proaspăt lansat în cadrul Steam Next Fest. Iar pentru cei care așteaptă cu nerăbdare lansarea oficială, trebuie să știți că Last Train Home va sosi pe PC la data de 28 noiembrie 2023.

Pregătiți-vă să faceți față provocărilor unui război civil brutal și să vă aduceți soldații în siguranță acasă în Last Train Home, dezvoltat de Ashborne Games în Brno, Republica Cehă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *