Trailere

Last Epoch primește un nou trailer cu gameplay-ul și povestea înaintea lansării din 21 februarie

Dezvoltatorul Eleventh Hour Games a dezvăluit un nou trailer pentru viitorul RPG de acțiune hack-and-slash Last Epoch, cu doar o lună înainte de lansarea versiunii 1.0 a jocului. Trailerul de două minute se concentrează pe prezentarea lumii Eterra și a gameplay-ului captivant al jocului.

Trailerul evidențiază abilitățile unice ale fiecărei clase din Last Epoch, oferind jucătorilor o privire detaliată asupra diversității gameplay-ului. De asemenea, subliniază povestea distinctivă a călătoriei în timp din joc, permițând jucătorilor să exploreze aceleași locații în diferite epoci și să se confrunte cu inamici evoluând în timp.

Eleventh Hour Games a dezvăluit, de asemenea, că Last Epoch va fi disponibil în trei versiuni la lansare: Standard Edition (34,99 USD), Ediție Deluxe (49,99 USD) și Ediție Ultimate (64,99 USD). Cele două versiuni superioare vor oferi recompense cosmetice suplimentare, inclusiv un animal de companie în joc și coloana sonoră digitală. Ediția Ultimate va acorda jucătorilor 100 de puncte Epoch de cheltuit în magazinul din joc.

Atât Ediția Deluxe, cât și cea Ultimate vor oferi recompense bonus pentru jucători în ziua lansării, programată pentru 21 februarie. Jocul este disponibil în prezent în versiunea de acces anticipat pe PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *