Trailere

Last Epoch prezintă călătoria în timp

Cel mai recent trailer al lui Last Epoch se concentrează mai degrabă pe narațiunea sa de tip RPG de acțiune. Dezvoltatorul Eleventh Hour Games a lansat un nou trailer pentru RPG-ul său de acțiune Last Epoch. Trailerul, mai degrabă decât să prezinte vreun joc, se concentrează în schimb pe povestea jocului. Verifică-l mai jos, prin amabilitatea IGN.

În prezentarea poveștii jocului, trailerul vorbește și despre accentul pus de Last Epoch pe călătoria în timp în povestea sa. Trailerul arată aceeași zonă transformându-se într-o zonă grotească, demonică, datorită ravagiilor timpului. În cele din urmă, trailerul termină lucrurile arătând un personaj jucător care călătorește între diferitele epoci ale jocului.

Last Epoch, lansat inițial ca titlu Early Access în 2019, a cunoscut destul de multe actualizări de la lansare. Jocul se pregătește în prezent pentru lansarea sa 1.0, care este programată pentru 21 februarie.

Jocul va continua să primească conținut nou pe măsură ce se îndreaptă spre ieșirea din Early Access, iar în luna ianuarie va avea loc lansarea previzualizării Warlock, precum și alte actualizări care aduc cu ele Item Factions.

Last Epoch are cinci personaje care pot fi jucate, cu caracteristica unică a jocului fiind că fiecare abilitate are propriul arbore de abilități, folosindu-se de care jucătorii pot schimba modul în care funcționează fiecare abilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *